Complete Lijst met Boekwinkels

Volgorde:
Reviews en Ervaringen over Ako

(33.3% aanbevolen)

Ako

Boeken bestellen op AKO.nl gaat snel en is gemakkelijk en veilig. En met meer dan 180.000 Nederlandse en Engelse boeken en ruim 2000 tijdschriften heb je altijd een ruime keus. Boeken boven de €10 worden gratis thuisbezorgd en voor boeken onder €10 betaal je 1,50 bezorgkosten. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BBNC Shop

(50% aanbevolen)

BBNC Shop

BBNC Shop - BBNC Shop

De webshop waarin alle producten van BBNC uitgevers te koop zijn.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Dummies.nl

(50% aanbevolen)

Dummies.nl

Voor dummies - Dummies.nl

De Voor Dummies serie is begonnen in Amerika met DOS voor Dummies. Het verhaal gaat dat iemand in een boekhandel vroeg waarom er geen boek was over DOS, voor dummies zoals hij. In 1991 werd DOS voor Dummies uitgegeven door IDG Books. Dan Gookin was de auteur en hij schrijft tegenwoordig nog Voor Dummies. Spoedig volgde Windows voor Dummies, geschreven door Andy Rathbone. Hij schrijft tegenwoordig nog elke Windows voor Dummies die verschijnt. De focus lag bij de Voor Dummies in eerste instantie op computer-gerelateerde onderwerpen, later kwamen daar veel uiteenlopende onderwerpen bij. Door een overname van IDG Books worden de Voor Dummies in Amerika tegenwoordig uitgegeven door John Wiley & Sons.In Nederland verschenen de eerste Voor Dummies bij Pearson Education Benelux in 1995. De uitstraling van de boeken is over de hele wereld hetzelfde, dus ook in Nederland hebben de boeken de herkenbare geel-zwarte kaft, voorzien van de Dummies Man. Door een re-organisatie bij Pearson Education Benelux kreeg BBNC uitgevers eind 2014 de rechten in handen om de Voor Dummies in Nederland en Vlaanderen uit te geven. Het eerste boek dat verscheen bij BBNC uitgevers was De kleine Geschiedenis van Amsterdam voor Dummies.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Eci Boeken

(33.3% aanbevolen)

Eci Boeken

Online boeken kopen was nog nooit zo gemakkelijk. Bij eci.nl, de grootste online boekwinkel van Nederland, is iedereen welkom. Hier vind je alle nieuwe boeken, grote bestsellers en nog uit te komen titels die je direct kunt reserveren.

Profiteer bovendien altijd van vaste lage prijzen op Nederlandse boeken, Engelse boeken, e-books en luisterboeken. Kijk, kies en bestel je boek online, dan zorgt eci.nl ervoor dat je de bestelling razendsnel in huis hebt. Op werkdagen voor 21.00 besteld, morgen in huis.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over EngelseBladen

(50% aanbevolen)

EngelseBladen

Abonnementen op Engelstalige tijdschriften, buitenlandse bladen en Engelse tijdschriften. English Magazines. Magazine subscriptions. Buitenlandse tijdschriften. English magazines magazines

Engelse tijdschriften, abonnementen tijdschriften, buitenlandse bladen,Engelstalige bladen, buitenlandse tijdschriften
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Kwebbels Kinderboeken

(50% aanbevolen)

Kwebbels Kinderboeken

Kinderboeken Kwebbels, leukste kinderboeken. Altijd Feest!

Voorleesboeken, doeboeken en meer leuke kinderboeken in 1 pakket. Je hoeft niet naar de kinderboekenwinkel, we sturen ze gewoon op. Bestel nú!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Proxis

(50% aanbevolen)

Proxis

Proxis.com | Uw online boekhandel | Op en top Belgisch - Proxis.com

Koop uw boeken, ebooks & strips bij een Belgische webshop. Ook DVD & Blu-Ray, CD & LP. Gratis verzending vanaf 30€ en Proxispunten bij elke aankoop.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over StudyStore

(11.1% aanbevolen)

StudyStore

Slim studeren met studystore
Studystore is dé online studieshop voor HBO en WO studenten. Studystore werkt samen met veel onderwijsinstellingen. Daarom weet studystore precies welke studieboeken studenten wanneer nodig hebben. Op studystore.nl kan de student eenvoudig zijn boekenlijst vinden en direct de juiste studieboeken bestellen. Ook koopt studystore rechtstreeks 2e hands boeken terug van studenten. Slim studeren. Studystore.nl

Waarom studystore?
 Altijd de juiste boeken
 Snel en gratis thuisbezorgd
 Studentenkorting
 In- en verkoop 2e hands boeken

Focus jij je op je studietijd. Regelen wij je studieboeken.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over 123Luisterboek

(50% aanbevolen)

123Luisterboek

Jouw mp3 download luisterboeken specialist - 123luisterboek.nl


Alle luisterboeken van Nederland in mp3. Gegarandeerd de laagste prijs!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Athenaeum Boekhandel

(50% aanbevolen)

Athenaeum Boekhandel

Athenaeum Boekhandel is een van de weinige grote boekhandels in Nederland die nog volstrekt onafhankelijk is, dat wil zeggen die geen deel uitmaakt van een keten of concern en evenmin behoort tot een inkoopcombinatie. Bestel online! Keuze uit meer dan 10 miljoen titels.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AthenaeumBoekhandel

(50% aanbevolen)

AthenaeumBoekhandel

Athenaeum Boekhandel | Home

Onafhankelijke Amsterdamse, literaire, academisch-culturele boekhandel voor heel Nederland. (Web)winkel voor lezers, met recensies, leesfragmenten, nieuws, agenda.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AtomikStripwinkel

(50% aanbevolen)

AtomikStripwinkel

Atomik Stripwinkel Sittard

Atomik is een stripboeken winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Met talloze Nederlands- en Engelstalige stripboeken in alle mogelijke genres. Fysieke winkel en Webshop met meer dan 20.000 items
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over AuBoutduMonde

(50% aanbevolen)

AuBoutduMonde

Au Bout du Monde

Au Bout du Monde is genoemd naar een plek op de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela. We zijn sinds 1970 een boekwinkel, mini-bibliotheek, ontmoetings- en ontplooiingsplek voor iedereen die werkt aan een mooiere binnen- en buitenwereld.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Belmondo

(50% aanbevolen)

Belmondo

Belmondo fotoboeken

Met de fotoboeken van Belmondo.nl leg je de mooiste herinneringen vast. Leuk voor jezelf of als cadeau; kies uit meer dan 50 designs. Bewaar ook jouw verhaal!
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Bijbel-In

(50% aanbevolen)

Bijbel-In

Bijbel-In Haarlem: Christelijke boeken, bijbels, bijbelstudies, muziek, films, kaarten, geschenken

Christelijke boekhandel in Haarlem, in het bijzonder voor Kennemerland. Op de site zijn behalve boeken ook cd's, dvd's en cadeau-artikelen te bestellen.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Blaricumsche Boekhandel

(50% aanbevolen)

Blaricumsche Boekhandel

Online boeken kopen bij - De Blaricumsche Boekhandel


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Blz.nl

(50% aanbevolen)

Blz.nl

Blz | Home

Blz.nl, de webshop van je lokale boekhandel. GRATIS verzending in Nederland en België of kies voor ophalen en betalen in de Blz.-boekhandel.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boeken.com

(50% aanbevolen)

Boeken.com

Uitsluitend boeken! | Boeken.com

Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt, of het nu gaat om boeken of e-Books. Want boeken: daar draait het bij ons om. Als een van de best gesorteerde internetboekhandels bieden wij je boeken aan in elke denkbare categorie. Wij staan voor kwaliteit en een goede service.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over BoekencentrumUitgevers

(50% aanbevolen)

BoekencentrumUitgevers

Boekencentrum Uitgevers
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boekenkaft

(50% aanbevolen)

Boekenkaft

Online Boekenwinkels, Goedkope Boeken online kopen

Boekenkaft.nl biedt de beste online boekenwinkels centraal verzameld op 1 plek. Bestel de goedkoopste boeken bij de online boekenshops op internet. Goedkope gebruikte en tweedehands boeken, leuek kinderboeken maar ook managementliteratuur of spannende thrillers zijn via internet te bestellen. Kijk ook voor de goedkoopste aanbiedingen van abonnementen op kranten en tijdschriften, want alles met een letter vind je hier gemakkelijk bij elkaar.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boekentip

(50% aanbevolen)

Boekentip

Wij hebben allemaal eerder de neiging boeken te lezen, die worden aanbevolen door familie, vrienden, collega’s & gelijkgestemden. Dus een boekentip uit je sociale netwerk zul je eerder opvolgen dan van een recensie uit de krant. Boekentip is The Social Bookstore waarin iedereen een boekentip kan geven. Middels social media kan men familie en vrienden informeren welke boekentip hij of zij geeft. Op de website van Boekentip treft u zowel Nederlands- als Engelstalige boeken aan. Verder verkopen wij ook e-boeken en e-boek lezers.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boekenvoordeel

(50% aanbevolen)

Boekenvoordeel

Boekenvoordeel, verrast je met boek, hobby en cadeau > Homepage

Boekenvoordeel, verrast je met boek, hobby en cadeau
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boekenwereld.com

(50% aanbevolen)

Boekenwereld.com

Boekenwereld.com is de plek om uw boeken online te bestellen. Een fantastisch aanbod van alle boeken (van literaire thrillers tot mooie romans) met alle voordelen van online bestellen. Naast schitterende boeken is er ook een duidelijk overzicht van enkele top auteurs verzameld.
Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boekhandel Adr. Heinen

(50% aanbevolen)

Boekhandel Adr. Heinen

De boekenwinkel van 's-Hertogenbosch - boekhandel Adr. Heinen


Lees verder »

Reviews en Ervaringen over Boekhandel Berne

(50% aanbevolen)

Boekhandel Berne

Boekhandel Berne webshop - Berneboek.com

Berneboek.com, de online boekwinkel met het grootste assortiment spirituele en religieuze boeken, bijbels, liturgie, catechese en religieuze muziek!
Lees verder »