• Geachte Redactie,

    Als lezer van de Plus, maar nog meer als Diabeet en actief bij de Diabetes Vereniging Nederland heb ik mij gestoord aan een artikel over een programma waarbij wordt beweerd dat Mensen van hun Diabetes genezen.
    Deze beweringen kloppen niet Mensen kunnen hun diabetes door verandering van leefstijl onder controle krijgen en hoeven derhalve geen medicatie meer te nemen.
    Genezen van diabetes bestaat echter niet. In de basis blijft de dreiging altijd aanwezig dus blijven mensen in feite Diabeet.

    Ik zou wensen dat uw redactie wat meer vooronderzoek zou doen voordat een artkel wordt geplaatst

    Met vriendelijk groe,
    Aart Foppen

    Sterke punten
    N.v.t

    Zwakke punten
    Zie review

    Door A Foppen op 21 juli 2019 Reageer

  • zeer slecht! wacht nu al bijna 4 weken op een boek en elke keer als je probeert contact met de klantenservice op te nemen ben je minimaal 25 minuten aan het wachten. Dit kan je echt niet maken als studieboek verkoper. Zo zitten scholieren de eerste maand zonder studieboeken en lopen ze gelijk een achterstand op.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    -slecht communicatie
    -lange wachttijden bij de klantenservice
    -(te) lange levertijden

    Door jona op 20 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erg slecht bedrijf & slechte service
    Boek besteld op 4-9 en via ideal betaald. Levering zou op 6-9 plaatsvinden. Op 11-9 (no 0 communicatie) maar eens gaan bellen met de klantenservice. Daar werd ik al niet vrolijk van....half uur in de wacht gezeten! Vervolgens kreeg ik de mededeling dat het boek is uitverkocht (!?). Op mijn vraag hoe het (in dit digitale tijdperk) mogelijk is om iets te bestellen wat is uitverkocht was het antwoord: dat zal net gekruist zijn met andere bestellingen. Vervolgens gevraagd waarom ik dan tussentijds niets heb vernomen, daarvoor was geen antwoord. Ik kan mijn bestelling natuurlijk annuleren, was het. Ja duh, het boek is uitverkocht! Ik moest wel 7 dagen wachten op het terug betalen van mijn geld.....want 'dat is de procedure'. Erg slecht bedrijf.

    Sterke punten
    geen....

    Zwakke punten
    Slecht bereikbaar
    Slechte service
    Geen communicatie
    Langdurige levering

    Door A. op 11 september 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boeken besteld en keurig betaald. Op de Boekenplank van de website staan de boeken echter niet om te downloaden.

    Nog geen reactie gehad op verzonden "klachtenformulier".

    Door Jeroen Ensin op 4 juli 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De website ziet er misschien niet zo modern uit maar hij is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het assortiment is breed, de prijzen vergelijkbaar met die in een standaard winkel en een bestelling is binnen een paar dagen in huis. Alles word netjes verpakt zodat er geen beschadigingen optreden. Bij mijn laatste bestelling was 1 strip niet op voorraad, deze was duidelijk vermeld op de bestelbon en werd een paar dagen later gratis nageleverd.

    Sterke punten
    Breed assortiment, duidelijke website, alles netjes verpakt en snel in huis.

    Door J de Vries op 4 februari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Wat een slechte winkel!
    Boek niet geleverd, ondanks herhaaldelijk verzoek en toezeggingen wordt het geld (71 euro) niet teruggestort.

    Hier ga ik nooit meer bestellen!
    Onbetrouwbaar!

    Door De vries op 21 januari 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Studie al weer 2 maanden bezig en wacht nog op twee boeken. Moet iedere keer kopieën maken van een klasgenoot. En Studiestore blijft maar zeggen dat ze niet weten wanneer de boeken weer binnenkomen en dat ik de bestelling kan annuleren. Volgend jaar bestel ik in ieder geval niet meer via Studiestore.

    Sterke punten
    Prijs ?

    Zwakke punten
    Veel: Kunnen niet leveren. Komen afspraken niet na. Slechte communicatie.

    Door Klever op 9 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Boek besteld en vooraf betaald. Krijg je een mail waarin staat dat de levertermijn verandert. Ik check het en zie dat het boek uitverkocht is. Ik mail naar studystore en zij zeggen dat ik de bestelling moet annuleren. Dat lukt niet. Studystore zegt dat zij annuleren en dat ik mijn geld terug krijg. Niets gekregen. Het ging om 9,95 dus lig er niet wakker van. Maar pas dus op als je daar bestelt!!

    Sterke punten
    geen enkele

    Zwakke punten
    Onbetrouwbaar

    Door Inge op 10 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De levertijd wordt telkens gewijzigd en schuift zodoende op. Ben zeer ontevreden over de lange levertijd terwijl je wel direct moet betalen.
    Na contact met de klantenservice te horen gekregen dat ik kan annuleren maar dan moet ik weer 10 dagen (minstens) wachten tot dat ik mijn geld terug krijg.
    Ik zou zeker niet bij studystore boeken bestellen. Waardeloze webwinkel.

    Sterke punten
    Geen sterke punten

    Zwakke punten
    Zeer lange levertijd
    De levertijd is verschillende keren gewijzigd terwijl op de website stond dat het boek op voorraad was.

    Door CvA op 10 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor een tijdschrift, krant of boek kun je elders ook terecht. Kom je daar toevallig voor een rekenmachine:
    CHECK OF DIE WERKT IN DE WINKEL METEEN NA AANKOOP!
    MOCHT JE ER NA 2 WEKEN ACHTER KOMEN DAT HET DING GEWOON NIET WERKT VERWACHT DAN GEEN SERVICE!
    ZE VERWIJZEN JE DOOR NAAR DE FABRIKANT EN DE GARANTIE OMDAT ZE TE LAM ZIJN OM -OOK AL ZIJN ZE DAARTOE VERPLICHT- DE ZAAK IN BEHANDELING TE NEMEN EN VOOR JE OP TE STUREN, TE VERGOEDEN OF OM TE RUILEN.
    GEEN RUK KLANTGERICHT OF KLANTVRIENDELIJK ALS HET EENS NIET EEN POSTZEGEL BETREFT EN ZE OPEENS IETS MOETEN DOEN!
    WIE OOIT EEN REKENMACHINE NODIG HEEFT: GA NIET NAAR BRUNA!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zoals beschreven, denken alleen aan zichzelf en laten klanten gewoon aan hun lot over.
    Opgeklopte en veel te dure winkel.

    Door van Straten op 26 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had bij Studystore e-books gekocht. Echter vielen deze boeken totaal niet in de smaak en wilde ik ze daaroom retourneren. Echter was dit niet mogelijk, en zit ik nu met boeken die niks waard zijn. Bovendien erg slechte service!Je schoolboeken kun je beter op bol.com kopen in plaats van Studystore.

    Sterke punten
    Niet

    Zwakke punten
    -Langdurige levering
    -Retourneren niet mogelijk
    -Slechte service
    -Hogere prijzen

    Door Jay op 24 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gister vier boeken gekocht en betaald. Ze zijn echter niet te downloaden. Een vorige keer daar totaal geen probleem mee gehad. Dus? Direct gemeld bij Ebook.nl. Voor mij vervelend. Zou zo graag op vakantie deze boeken willen lezen en vertrek morgen.

    Sterke punten
    Vorige keer totaal geen probleem bij downloaden van de ebooks.

    Zwakke punten
    Deze keer vier boeken niet te downloaden en ook niet direct een reactie nadat ik het probleem had gemeld.

    Door Bea van Dijk op 3 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heel goede en duidelijke site met boeken en prentenboeken/kinderboeken met mooie tekeningen. Heel goed.

    Sterke punten
    Mooi afgewerkte boeken, handig formaat

    Door Ted Nefkens op 6 juli 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.



  • Door Rob op 26 oktober 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Heb al een aantal onplezierige ervaringen gehad met het personeel bij Ako Veldhoven; vooral de postservice van de winkel is ronduit onplezierig. Lang wachten (klanten die iets in de winkel kopen gaan voor) en bitse communicatie.

    Als ik Ako kan mijden, doe ik het; ik kom er niet graag.

    Zwakke punten
    Zie hierboven

    Door F. Hemmes op 23 oktober 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

OnlineBoekwinkels

Op OnlineBoekwinkels.nl lees je reviews over alle online Boekwinkels van Nederland.
Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten.
Deel jouw online boekwinkel ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Boekwinkels