Cosmox - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 16 april 2019
Cosmox Logo

33.3% aanbevolen, 1 Reviews

  1. Cosmox
  2. Cosmox Reviews
  3. Schrijf ook een review over Cosmox

Niet tevreden over Cosmox? Probeer dan eens Proxis.

Cosmox

Bij Cosmox kies je uit meer dan 200.000 Nederlandstalige boeken. Hier vind je alle genres zoals thrillers, fantasy, studieboeken en meer. Boeken bestellen in de online winkel Cosmox zonder verzendkosten.

Deze website is niet meer actief!

Cosmox Details

Hits: 1007

URL: http://www.cosmox.nl/boeken

Categorieën: Online Boekwinkels

Reviews: 1


Cosmox reviews (1):

Cosmox - oplichters

0

Review:
Ik ben volledig teleurgesteld en verontwaardigd in Cosmox! In mei heb ik een aantal dvd-boxen besteld voor mijn blinde vader. Op hun website stond dat deze dvd's Nederlands gesproken waren, maar eenmaal thuis bleek dit niet te kloppen! Ik heb toen gebeld en er is mij verzekerd dat ik de dvd's kon terugsturen en mijn geld zou terug krijgen. Drie maand verder heb ik nog steeds geen geld ontvangen! Ondertussen wel al heel wat telefoontjes en mails verstuurd, maar ik word gewoon aan het lijntje gehouden. Steeds beloven dat ik mijn geld zal terugkrijgen, maar eerlijk gezegd geloof ik er zelf niet meer in... als ik de reacties lees op verschillende beoordelingssites, weet ik dat ik niet de enige ben, die slachtoffer is geworden van deze wanpraktijken! Ik wil het hier niet bij laten en de eerste stap is de internetombudsman contacteren!

Zwakke punten:
- heel slechte organisatie!!!! ONAANVAARDBAAR
- ik ben reeds meer dan drie maanden op mijn geld aan het wachten (meer dan 90 euro!! dan mag ik de telefoonkosten nog niet meerekenen!!!) en ik weet (door al heel wat reacties van andere mensen te lezen) dat ik mijn geld niet zal terugkrijgen! Ik kan alleen maar mensen aanraden om niets te bestellen op deze website.

emmy beveelt Cosmox NIET aan bij vrienden/bekenden


Home » Online Boekwinkels » Cosmox